4.9.2015

Uusia tuulia

Kulunut viikko on ollut pullollaan uusia tuulia. Toukokuussa aloitimme "sissileirin" kotikylässäni Honkilahdessa. Emme käyneet yhdelläkään leirillä tai kisoissa, vaan keskityimme treenaamaan laadukkaasti kotisalilla. Se oli hyvä päätös ja tuntui, että menin eteenpäin.
Tuntui kuitenkin ihanalta palata ihmisten ilmoille viikonloppuna. Suuntana oli Lahti ja Belgialaisen monikertaisen maailmanmestarin ja nykyään huippuja valmentavan Junior Lefevren leiri. Hiki virtasi ja jalat hapottivat,silti fiilis oli hyvä ja innostunut.Reissu kokonaisuudessaankin oli hyvä. Saimme  meidän seuran porukalla nukkua treenisalilla tatameilla ja illalla temppuiltiin, pelleiltiin ja hihiteltiin mahat kippurassa. Kyllä uni pitkän päivän jälkeen maittoi. 
Maanantaina pidinkin kunnon löysäilypäivän, nukuin pitkään, istuskelin Aurajoen rannassa ystävän kanssa,lueskelin lehtiä,otin päikkärit parvekkeella ja suorastaan tylsistyin. Tiesin nimittäin että loppuviikko olisi menoa. Aloitin tiistaina koulun. Se tuntui aika hassulta parin vuoden jälkeen. Hyvältä kuitenkin näin parin päivän kokemuksella vaikuttaa. Vaikka olenkin ollut todella väsynyt koulupäivien jälkeen vaikka ei olla edes aloitettu opiskelua vielä. Tuo uusiin ihmisiin tutustuminen on rankkaa. Vaikka hyviltä tyypeiltä vaikuttavat nuo koulutoverit. Noh, onneksi pääsen perjantaina Istanbuliin lepäämään. Minulla on matsit vasta sunnuntaina, joten ehdin hyvin orientoitua ja keskittyä pelkästään kisoihin pari päivää. Kilpailut eivät olekkaan mitkään helpot kisakauden avauskilpailut, vaan karate1 premier leaguen kisat, jonne tulee sarjani huippuja ympäri maailmaa. Mielenkiintoista mennä katsomaan mihin rahkeet riittävät tällä kertaa. 

Hyvää loppuviikkoa!

-Titta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti