5.8.2015

Kesäleiri

Euran karateseuran perinteisellä kesäleirillä oli taas vilskettä. Leiri alkoi perjantaina punttitreenillä, josta me seuran kaikki seitsemän tyttöä ja iskä lähdimme Vähäjärven rantasaunalle. Polskimisen jälkeen oli vuorossa vuotuinen treenisalin suursiivous. Parin tunnin siivoilujen jälkeen oli taas ilo tallustella puhtailla tatameilla ja pienessä varastohuoneessakin mahtui taas kävelemään. Ihanaa! Siivoilujen jälkeen hurauteltiin meille kotiin tankkaamaan ja sieltä vielä keskiyöhön asti salille riekkumaan. Tytöt tulivat meille yöksi ja hetken höpöttelyn ja kikattelun jälkeen uni mastui.

Aamulla ei syöty lainkaan aamupalaa, hypättiin vain pyörien selkään ja lähdettiin polkemaan Pyhäjärveä ympäri.


Ensimmäinen pysäkki oli 25 kilometrin pyörilyn jälkeen Yläneen st1, josta aamupalaksi söimme hampurilaiset.


Yläneeltä matka jatkui Säkylään Jossun grillille. Kun reissun nimi oli burger-pyöräily niin pitihän Säkyläläistä burgeriakin maistaa.


Eurassa eivät enää burgerit maistuneet, mutta onneksi jätskille oli vielä tilaa.(Noh, minulla on aina.) Jätskiltä polkaistiin vielä viisi kilometriä työpaikalleni Myllyojanlahden kahvilaan ja sieltä ei ollutkaan enää kovin pitkä matka kotiin. 80 kilometriä tuli yhteensä poljettua. Mukava reissu ja leiri hyvässä seurassa. Paljon tuli taas naurettua.

Minä jatkoin karateleiriltä seurakunnan leirille viettämään lepopäivää ja koin iloisia ystävien jälleennäkemisiä parin vuoden tauon jälkeen.

Tällä viikolla oikeastaan ensimmäistä koko kesän aikana olen kokenut pieniä kyllästymisen fiiliksiä meneillä olevaan arkeeni. Sopivaan aikaan se tulikin, alle neljän viikon päästä on ensimmäinen leiri ja siitä viikon päästä avaan kisakauteni. Matkalaukku on saanut olla sopivan kauan tyhjillään ja syksyyn ja reissaamiseen on taas ihan eri tavallla puhtia.

Hyvää elokuun jatkoa!

-Titta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti