7.6.2015

Summer

Ihanaa kesää kaikille ja onnea valmistuneille!
Minun kesäkuuni on alkanut aika vauhdikkaasti. Ensimmäiseen viikkoon mahtui aloitus uudessa kesätyöpaikassa, kahdet pääsykokeet (Pieksamäellä ja Turussa), treenejä, kavereita, Porin reissu, sekä liian vähän unta. Kerrassaan hyvä viikko siis, vaikka onneksi ensiviikko näyttää vähän arkisemmalta.


Aloitin maanantaina työt Eurassa Myllyojanlahdella. Siellä minä kauniin Pyhäjärven rannassa myyn munkkeja ja jätskiä, tulkaa käymään! Minulla on myös ihan huikea työkaveri Maiju, joka sattuu myös olemaan minun treenikaveri.

Tiistaina olin Pieksamäen pääsykokeissa ja sen reissun pelastaja oli ystäväni Linne johon aikanaan tutustuin riparilla aamutoimia tehdessä. Menin yöksi hänen perheensä luokse Jämsään josta oli lyhyempi matka pääsykokesiin. Herätys soi aamulla klo 4:30 ja Linne teki mulle aamupuurot ja eväsleivät!! Ja kotimatkalla sain käydä heillä vielä ottamassa päikkärit ja syömässä lisää. Kiitos Vestervikin perhe. <3

Turun pääsykokeet tuntuivat paljon kevyemmiltä kun ei tarvinnut liiemmin matkustaa. Heinäkuun alussa selviää pääsenkö syksyllä opiskelemaan. Kovasti toivon että vihreä valo jompaan kumpaan kouluun vilkkuu.Lauantaina treenattiin aamupäivällä perustekniikkaa kotisalilla ja iltapäivällä lähdettiin Poriin Kuusiston Helenan kanssa treenailemaan. Hellulla on viikon päästä matsit Bakussa European gameseissa, joten vauhtia riitti noissa treeneissä. Isoveljeni Valtterikin palasi kesäksi Ruotsinmaalta kotiin ja tuli pitkästä aikaa meidän kanssa treenailemaan. Hurjan kiva ja innostava päivä!

Tänään oli ihana sunnuntai, ei töitä, ei treenejä vaan päiväunia ja jätskiä jätskikiskalta.(Vaikka olikin niin kylmä että piti mennä autoon syömään se.)

-Titta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti