9.4.2015

Alku ja juuri

Kisakausi alkaa ollu lopuillaan. Tammikuun alusta lähtien on tullut paljon reissattua kisa- ja leirimatkoilla. Ulkomaista kohteita ovat olleet Itävalta, Norja, Ranska, Hollanti, Viro sekä  Turkki kertaa kaksi. Kotimaan maajoukkueleirejä on ollut kolme. Huomenna lähdetään kauden viimeiseen reissuun PM-kisoihin Islantiin. Olen tosi kiitollinen siitä että minulla on ollut mahdollista tehdä tätä, nähdä ja kokea monenlaista. Ettei liian ruusuiselta matkustaminen kuulosta, usein reissuilla pääsee näkemäänkin vain lentokentän, hotellin, kisapaikan ja mahdollisesti lähikaupan. Silti monenlaisia ihmisiä olen päässyt näkemään, ja kisapaikoillakin on paljon nähtävää, kaunista karatea.

Tähän kauteen on monenlaista mahtunut, pettymyksiä ja onnistumisia. Tiedostan olevani vielä sarjani terävintä kärkeä jäljessä, mutta hyvin olen silti monia huipputyttöjä onnistunut haastamaan ja ottamaan hyviä matseja. Epätoivoinen olo ei ole, pystyn vielä kehittymään.  Olen suorastaan innostunut ensiviikolla alkavasta peruskuntokaudesta, on paljon juttuja missä voin vielä kehittyä, sekä teknisesti että fyysisesti. Valmennuskin on huippuluokkaa.

Kiitollinen saan myös olla siitä, että uuden aloittamiseni jälkeen minkäänlaisia loukkaantumisiakaan ei ole ollut. Sairaspäiviäkään ei ole kertynyt kuin yksi ainoa.

Viimeviikon treenailut ovat sujuneet mukavasti, Kuusiston Helena tuli meille pariksi päiväksi treenailemaan ja saatiin muutama hyvä treeni pidettyä. Meidän "pikkutytökin" alkaa olla jo niin isoja ja taitavia että monenlaista hyvää sparria sai.

Tänään oli vielä viimeistelytreenit ennen PM-kisoja. Meidän seurasta sinne lähtee neljä tyttöä. Huomenna onkin lähtö. Hassua kun yleensä lentää yli kolme tuntia pääsee jonnekkin lämpimämpään, mutta Reykjavikissa mennään edelleen pakkasen puolella. Mielenkiinnolla silti odotan tuota maata ja kilpailuja.

-Titta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti